Aangeboden: Saxofoonles in Ypenburg / Leidschenveen / Mariahoe

Saxofoonles Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam Ypenburg / Leidschenveen / Mariahoeve / Wateringseveld Wil jij saxofoon leren spelen? Pop, klassiek, jazz, het kan allemaal. Wil je net zo leren spelen als Candy Dulfer? Volg dan deze cursus bij Kunstinn. De meeste cursisten die voor de saxofoon kiezen hebben eerst een tijd op een blokfluit gespeeld. De saxofoon is een logische opvolger van de blokfluit. De muziekstijlen en genres waarin de saxofoon wordt gebruikt is te veel om op te noemen. Het is een populair muziekinstrument bij jong en oud. Dat de saxofoon zo populair is komt onder andere doordat hij gemakkelijk mee te nemen is in een klein koffertje en niet zo zwaar is. Tevens is de saxofoon goed te combineren met allerlei andere instrumenten zoals fluiten, viool, gitaar, harp, piano of in een ensemble met diverse andere instrumenten. Het bespelen van de saxofoon is helemaal niet eenvoudig. Je kunt pas vanaf de leeftijd van 8 jaar saxofoon leren spelen, dit heeft te maken met je lengte en de lengte van je vingers. Ook voor de saxofoon geldt: oefening baart kunst. Je kunt dus al saxofoon leren vanaf 8 jaar, maar op latere leeftijd kun je net zo goed beginnen. De saxofoon is een breed inzetbaar instrument: denk maar aan Thijs van Leer, Benjamin Herman of James Galway. Eerst zullen we werken aan een juiste techniek en houding om daarna alle mogelijke muziekstijlen te kunnen spelen! Saxofoonles wordt gegeven door een ervaren docente die erg betrokken is in de muzikale wereld. De lessen worden individueel of in een duo gegeven. Voorkennis is niet nodig. Samen met jou kijkt de docente naar de mogelijkheden en jouw wensen.
 Voor meer informatie kijk op de site of stuur een mail naar info@kunstinn.nl Geef je nu op voor een geheel GRATIS en vrijblijvende proefles.Kosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Saxofoonles in Ypenburg / Leidschenveen / Mariahoe

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:26-03-2014 om 20:12u
Door:Muziekschool Kunstinn
Bekeken door: 1818 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Den Haag
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.