Aangeboden: Drumles in Ypenburg / Leidschenveen / Mariahoeve

Drumles Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam Ypenburg / Leidschenveen / Mariahoeve / Wateringseveld Wil jij ook leren drummen als Hans Eikenaar of Ceasar Zuiderwijk? Wil jij drummen in een band en alles uit jezelf en je instrument kunnen halen? Met de Kunstinn drumles kan iedereen leren drummen en zich ook verbeteren en ontwikkelen op drumgebied, ongeacht leeftijd, ervaring en ambitie en in welk muziekgenre dan ook. Met de Kunstinn drumles kun jij leren om samen te spelen met andere muzikanten en op deze manier het beste uit jezelf naar boven te halen..

Kunstinn drumles wordt gegeven door gespecialiseerde drumdocenten en je kunt individuele lessen volgen. Het is niet noodzakelijk om noten te kunnen lezen of enige theoretische kennis van muziek te hebben. De Kunstinn drumles richt zich voornamelijk op de basisvaardigheden van het drummen.

De visie die achter de Kunstinn drumles zit is dat leren drummen begint met het plezier en de interesse in het maken van muziek. Vanuit dat plezier en die interesse proberen wij de drumvaardigheden te verbeteren en ontwikkelen. Binnen alle muzikale genres kunnen wij je perfect begeleiden o.a. pop, rock, jazz, funk maar ook gospel. En onthoud: muziek maken blijft een van de leukste dingen om te doen voor jong en oud!

 Voor meer informatie kijk op de site of stuur een mail naar info@kunstinn.nl Geef je nu op voor een geheel GRATIS en vrijblijvende proefles.Kosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Drumles in Ypenburg / Leidschenveen / Mariahoeve

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:26-03-2014 om 20:10u
Door:Muziekschool Kunstinn
Bekeken door: 1640 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Den Haag
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.