Aangeboden: Blokfluitles in Ypenburg / Leidschenveen / Mariaho

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnWil jij blokfluit lerenrnspelen? Pop, klassiek, jazz, het kan allemaal.
Wil je net zo leren spelen alsrnCandy Dulfer? Volg dan deze cursus bij Kunstinn. De blokfluit is het eersterninstrument waar de meeste mensen mee beginnen. De muziekstijlen en genresrnwaarin de blokfluit wordt gebruikt is te veel om op te noemen. Het is eenrnpopulair muziekinstrument bij jong en oud. Dat de blokfluit zo populair is komtrnonder andere doordat hij gemakkelijk mee te nemen is in een klein koffertje enrnniet zo zwaar is. Tevens is de blokfluit goed te combineren met allerlei andererninstrumenten zoals fluiten, viool, gitaar, harp, piano of in een ensemble metrndiverse andere instrumenten..
Het bespelen van de blokfluit is vrij eenvoudig.rnJe kunt vanaf de leeftijd van 5 jaar blokfluit leren spelen. Voor de blokfluitrngeldt: oefening baart kunst.
Je kunt dus al blokfluit leren vanaf 5 jaar, maarrnop latere leeftijd kun je net zo goed beginnen. De blokfluit is een breedrninzetbaar instrument: denk maar aan Thijs van Leer, Benjamin Herman of JamesrnGalway. Eerst zullen we werken aan een juiste techniek en houding om daarnarnalle mogelijke muziekstijlen te kunnen spelen!
Blokfluitles wordt gegeven doorrneen ervaren docente die erg betrokken is in de muzikale wereld. De lessenrnworden individueel of in een duo gegeven. Voorkennis is niet nodig. 
Samen metrnjou kijkt de docente naar de mogelijkheden en jouw wensen.
rnrnrnrnVoor meer informatiernkijk op de site of stuur een mail naar info@kunstinn.nlrnrnGeef je nu op voor eenrngeheel GRATIS en vrijblijvende proefles.rnrnKosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Blokfluitles in Ypenburg / Leidschenveen / Mariaho

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:26-03-2014 om 20:11u
Door:Muziekschool Kunstinn
Bekeken door: 1816 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Den Haag
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.